• POMPA SPERKATESE
  POMPA SPERKATESE TE TE GJITHA TIPEVE/TO ALL TYPES
 • LAMBORGHINI
  LAMBORGHINI TASHME NE POGONI
 • Pogoni Traktor
 • Pogoni
  Pogoni Traktore per te gjithe qe kerkojne cilesi / Tractors for all who wants quality..
 • Cilesi
  Cilesi Cilesi, shpejtesi, korrektesi! / Quality, speed, correctness!
 • Servis
  Servis Sherbime per makineri bujqesore / Services for agricultural machine
 • Pjese Kembimi
  Pjese Kembimi Per te gjitha llojet / For all kinds

NJOFTIM:Programi IPARD II, i cili pret aplikimet e para me dt 30 nentor 2018, fokusohet tek objektivat e strategjisë ISARD për zhvillimin e një sektori agro-ushqimor rentabel dhe zonave rurale dinamike, në përputhje me objektivat e përcaktuar në politikat e zhvillimit rural dhe bujqësor të Dokumentit Strategjik Kombëtar.    Programi synon forcimin e kapaciteteve të sektorit agro-ushqimor për t’u përballur me presionin e konkurrencës, si dhe perafrimin gradual me standardet e Bashkimit Evropian. Për arritjen e këtyre objektivave, Programi do të mbështesë investimet në aktive fizike në sektorin agro-ushqimor dhe përmirësimin e shërbimeve këshillimore. Ne kete kuader KOMPANIA POGONI ju vjen ne  ndihme me mjete te cilat ne ofrojme per te modernizuar fermen tuaj dhe me te gjithe asistencen e nevojshme per te pergatitur nje aplikim te suksesshem per IPARD.Lidhur me dokumentacionin qe nevojitet per aplikim apo kerkesa te tjera ne lidhje me aplikimin tuaj ne kete program mos nguroni te na kontaktoni. Ju urojme suksese ne aplikimin tuaj. JU MIREPRESIM! Mireseerdhet ne Firmen Pogoni.Eksperienca jone shumevjecare dhe deshira per te permbushur cdo nevoje te klienteve,e ben firmen tone qe te ofroje nje game te gjere produktesh ne fushen e agromekanikes e me gjere persa i perket bujqesise.Me pergjegjesi te larte ne perzgjedhim produktet me cilesore dhe kosto eficente nga firma te njohura boterisht me qellim qe ti ofrojme fermereve shqiptare nje buqete produktesh qe per ata oferta POGONI te jete e te mbetet gjithmone zgjedhja e pare Me respekt POGONI SH.P.K

Traktor-Ferrari
Traktor-Deutz
Same
Pjese kembimi (1)Pjese kembimi
Bicikleta (1)Motorcikleta
servis1Servis