Ferrari

Seria e traktoreve te specializuar FERRARI eshte e perbere nga mjete ekstremist te besueshme multi funksionale,ne dimensione te pershtatshem.Keta traktore jane konceptuar per te ofruar nje mori vlerash investimit tuaj:konsum me te paket,pritshmeri me te larte,funksionalitet te diversifikuar,si dhe ne besueshmeri te larte.Principi ne projektimin e ketyre traktoreve ka qene qe ti ofrojne nje mjet qe ta lejoje fermerin te punoje ne kushtet me komode dhe ne te njejten kohe nje ekonomi pune te pakrahasueshme.

The range of specialized tractors FERRARI consists on powerful machines,extremely reliable and multifunctional,compact size and high maneuverability.These products have been designed to provide real added value to investment:lower consumtion,higher performance,maximum versatility and great reliability.The principle that inspired the project was to provide tractors that produce the most favorable operating condition,offering the owners an unparalleled management of economy