Rreth Nesh

DSC03521Ne jemi një kompani familjare me eksperiencë 14-vjeçare në tregun e traktorëve, mjeteve bujqësore, pjesëve të këmbimit, forklifteve, motoçikletave si dhe të servisit të tyre.

Qe prej vitit 2000 ne jemi te vendosur ne rrethin e Korçës, në autostradën Korçë – Kapshticë, në kilometrin e 17-të, ne vitin 2018 ne kemi hapur filialin tone ne Autostraden Durres-Kavaje ne  Qerret ku eshte perqendruar stoku yne me i madhe, ne mjete (Traktor, pompa sperkatese, agregate bujqesore etj) dhe pjese kembimi.Prej disa vitesh ne jemi perfaqesues ekskluziv te markave: Deutz- Fahr, Same, Lamborghin dhe Ferrari. Importimi i mjeteve te perdorura bëhet kryesisht nga Japonia, por edhe nga vende të ndryshme evropiane. Qëllimi ynë është cilësia më e lartë e mjeteve që ofrojmë si dhe shërbime sa më cilësore me një kosto sa më të ulët, duke bërë të mundur marrëdhënien e ngushtë, afatgjatë dhe korrekte me klientët, që na dallon tashmë në këtë treg.