• POMPA SPERKATESE
  POMPA SPERKATESE TE TE GJITHA TIPEVE/TO ALL TYPES
 • LAMBORGHINI
  LAMBORGHINI TASHME NE POGONI
 • Pogoni Traktor
  Pogoni Traktor Same Frutteto 75 Natural
 • Pogoni
  Pogoni Traktore per te gjithe qe kerkojne cilesi / Tractors for all who wants quality..
 • Cilesi
  Cilesi Cilesi, shpejtesi, korrektesi! / Quality, speed, correctness!
 • Servis
  Servis Sherbime per makineri bujqesore / Services for agricultural machine
 • Pjese Kembimi
  Pjese Kembimi Per te gjitha llojet / For all kinds

                               Mireseerdhet ne Pogoni

Mireseerdhet ne Firmen Pogoni.Eksperienca jone shumevjecare dhe deshira per te permbushur cdo nevoje te klienteve,e ben firmen tone qe te ofroje nje game te gjere produktesh ne fushen e agromekanikes e me gjere persa i perket bujqesise.Me pergjegjesi te larte ne perzgjedhim produktet me cilesore dhe kosto eficente nga firma te njohura boterisht me qellim qe ti ofrojme fermereve shqiptare nje buqete produktesh qe per ata oferta POGONI te jete e te mbetet gjithmone zgjedhja e pare Me respekt POGONI SH.P.K

Traktor-Ferrari
Traktor-Deutz
Same
Pjese kembimi (1)Pjese kembimi
servis1Servis